One Of those days... "Μέσα απ'τα μάτια του Yatamura-san"

Γιατί μα τον Crom να υπάρχουν αυτές οι μέρες που ακόμα και υπερδυνάμεις να είχες,τον νευρικό κλονισμό δεν τον γλιτώνεις ;

Σήμερα ξύπνησα όπως και τις 2 τελευταίες μέρες με το εξώφυλλο του Amazing Spiderman #300(πρώτη εμφάνιση του Venom) να αιωρείται σε ένα παραμυθένιο συννεφάκι πάνω απ'το κεφάλι μου. Αιτία η προχθεσινή βόλτα με τον Mr.Comic στο Jemma όπου και το ξέθαψα.Θα το αποκτήσω μάρτυς μου ο Crom!
Μεταξύ ύπνου-ξύπνιου κειτόμουν αμέριμνος μέχρι που η γλυκύτατη γάτα μου η Casca ήρθε να με καλημερίσει με ένα επιδέξιο άλμα στις τρυφερές μου περιοχές!Το κόκκινο στο θερμόμετρο ανεβαίνει μια μπάρα...Η δεύτερη μπάρα καλύφθηκε όταν όσο και να στράγγιζα το σωληνάριο της οδοντόπαστας κατάφερα να βγάλω ένα τοσοδούλικο νυχάκι πάστας...Είπα πως έπλυνα τα δόντια μου και μεταφέρθηκα στην κουζίνα να φτιάξω μια φραπεδιά.1 κουταλιά ζάχαρη αστοχεί το ποτήρι και καταφέρνει να κάνει πουτ΄#@% τα πάντα.Χτυπάει το τηλέφωνο,νιαουρίζει σαν σειρήνα ο άλλος γάτος μου(ο πεινάλας),πατάω ζάχαρη παντού,το θερμόμετρο γέμισε και έσπασε!!Τι σκατά ξεκίνημα μέρας είναι αυτό??!!!Στο τηλέφωνο ευτυχώς ήταν ο Κώστας aka Mr.comic με πρόταση για καφέ.Τον συνάντησα ένα τέταρτο αργότερα και ήδη είχα ηρεμήσει .Καφεδάκι,ωραίος καιρός,όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πιάσαμε τις "special" συζητήσεις μας περί υπερηρώων και comic.'Αντε και αρχίσαμε αλλά πού να τελειώσουμε??Το θέμα της συζήτησης δεν ήταν εκνευριστικό,κάθε άλλο, παρ'ολες τις διαφωνίες είναι πάντα ευχάριστο...τα τηλέφωνα που χτυπάνε συγχρονισμένα την ώρα που αναπτύσσονται φλέγοντα θέματα όπως το αποτέλεσμα μάχης Superman-Batman,κάνουν μέχρι και το Bruce Banner να χάσει την ψυχραιμία του.Ένα ποτήρι καφέ και ένα νερό πάνω μου παρέα με τον ήχο του κινητού να συνεχίζει να χτυπάει ήταν αρκετά για να με κάνουν να θέλω να γυρίσω στο "κρησφύγετο" μου πριν γίνω πράσινος και αρχίσω τις υλικές ζημιές.
Όταν επέστρεψα σκέφτηκα οτί θα ήταν προτιμότερο να μην ρισκάρω την ψυχική μου ακεραιότητα άλλο μέχρι να περάσει αυτή η ανάποδη μέρα. Τράβηξα το καλώδιο του τηλεφώνου και αφού μοιράστηκα μαζί σας την μέρα θέλοντας να τα βγάλω απο μέσα μου, θα βυθιστώ στα καταπληκτικά Spawn-Bloodfeud(γραμμένα απο A.Moore) που με χαρά πρόσθεσα στη συλλογή μου προχτές,προσπαθώντας να διώξω το επίμονο συννεφάκι του Α.Spiderman #300 που έχει αρχίσει πάλι να αιωρείται πάνω απ'το κεφάλι μου.Και μια και το θυμήθηκα ψάχνω για τα Amazing spiderman #700 και Spawn-Batman (Miller,Mcfarlane). Όποιος έχει υπόψιν του κάτι ας με ενημερώσει. Τα ΘΕΛΩ!!!
Αναζητήστε ελεύθερα μέσα απ'το blog τεύχη που ψάχνετε,συζητήστε μαζί μας,μοιραζόμαστε όλοι την ίδια "αρρώστια",έχουμε συλλογές και γουστάρουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Διαβάζει κανένας fan του Green Lantern?? Γιατί ρωτάω? Γιατί Green Lantern Sucks! Το'πα και ξαλάφρωσα...Ελάτε,μπείτε στο ring μαζί μου...το καμπανάκι χτύπησε...Ποιόν υπερήρωα δεν γουστάρετε???

6 σχόλια:

  1. Φίλτατε Yatamura διακρίνω κάποιο μένος για τον Green Lantern και δεν καταλαβαίνω το λόγο.
    Οκ καταλαβαίνω πως ένας ήρωας με το όνομα πράσινος φανός δεν σε αγγίζει αλλά τουλάχιστον το consept & oath που κουβαλάει δεν το λές και χάλια, ειδικά όταν έχει τόσους χιλιάδες οπαδούς..Αναρωτιέμαι αν έχεις διαβάσει ποτέ κάποιο τέυχος ή αν αρνήσε απο άποψη. Και αν γίνετε αυτό αναρωτιέμαι επίσης το γιατί;
    Μήπως επειδή καταβάθος το σύμπαν της DC δεν σου αρέσει;;;:PPPP Λέω εγώ τώρα.. μάλλον για Marvelakia σε κόβω αφού ψάχνεις τεύχη Spiderman.. Ορίστε λοιπόν σε ξεμπρόστιασα :P
    Εγώ θα έλεγα πως ο ήρωας που απλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχει τόση πέραση είναι ο AntMan - GiantMan.. Μεγαλώνει και μικραίνει.. Σιγά το πράγμα. Και το πουλί μου το κάνει( όχι βέβαια σε τέτοια μεγέθη)...ά..ξέχασα μιλάει με μυρμήγκια...τι γαμάτο!!! Πόσο cool μπορεί να είναι ένας τύπος που επικοινωνεί με έντομα;;; Άσε που έχει και τέτοια γκομενάρα δίπλα του ( Wasp) και ο τύπος ούτε που την κοιτάει (καλά έκανε κ τον χώρησε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή γιατί φορτίζω το δαχτυλίδι μου(ο γελοίος)...Η στολή του είναι μαύρα,sorry,πράσινα χάλια...τουλάχιστον η marvel το έχει καλύτερα με τη μόδα...Απο κοντά τα υπόλοιπα,πάω να ανάψω σιγά-σιγά κανένα φανάρι προτού βραδιάσει..για οικονομία...αχ πόσο τον ζηλεύω τον Hal...Φορτίζει και μπαταρίες το φανάρι του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ πως σε ότι αφορά τις στολές η Marvel έχει καλύτερο γούστο & μεγαλύτερη φαντασία ,αν και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως πολλοί ήρωες της DC σχεδιάσθηκαν το 30 και το 40. Για αυτό και ακόμα και σε νέες εκδοχές τους είναι παλιομοδίτες :)
    Τώρα απο εκεί κ πέρα διαβάζω χαρακτηρισμούς γεμάτους εμπάθεια και πνευματώδη σχόλεια χωρίς κανένα ίχνος αντικειμενικότητας. Αυτό πρώτον δεν αφήνει περιθώρια για διάλογο και δεύτερον δείχνει απουσία ουσιαστικής κριτικής με επιχειρήματα αγαπητέ Yatamura.. Το απλό κράξιμο - επιδερμική προσέγγικη μπορούν να την κάνουν όλοι αγαπητέ μου. Μπές στο ζουμί..
    Αλλά τι να περιμένει κανείς απο κάποιον που δεν παραδέχεται τον Batman ως χαρακτήρα ???? Άκουσων , άκουσων :P:P:P:P;P
    Για τον antman-Giantman δεν έγραψες κάτι. Συμφωνείς η διαφωνείς;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. K O Green Lantern kai o AntMan einai xalia......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορίστε,βλέπεις απο πάνω(σ'ευχαριστώ φίλε μου),υπάρχει κόσμος που συμμερίζεται τις πέρα για πέρα αντικειμενικές απόψεις μου(?!)...Όσο για τον Antman-Giantman δεν σχολιάζω είναι "κομπάρσοι" στο σύμπαν των υπερηρώων...Και δεν έχω κάτι με την DC,απλά "γέρνω" περισσότερο σε marvel η οποία έχει και αυτή τραγωδίες όπως η Squirell girl.Αυτό που θα πώ με σιγουριά είναι οτι καλύτερη στολή για εμένα έχει σίγουρα ο...Hulk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "In brightest day, in blackest night,
    No evil shall escape my sight.

    Let those who worship evil's might

    Beware my power--Green Lantern's light!"κ' όποιος γουστάρει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή