C is for Comics 1 χρόνος !! C is for Comics T-Shirts

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα - ημερομηνία για το  C is For Comics  καθώς έχει τα πρώτα του γενέθλια!!! Κλείσαμε τον πρώτο μας χρόνο :)  Ήταν ένας γεμάτος και ευχάριστος χρόνος πραγματικά. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που γίνατε μέλος της ιντερνετικής μας παρέας και μας τιμήσατε με τις επισκέψεις σας. 

Κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου, είχαμε την χαρά να σας μιλήσουμε για 14 Animation movies & series,  3 documentaries about comics, 5 μεταφορές βιβλίων σε κόμικ,  16 Manga - Anime,  14 δημιουργούς & σχεδιαστές, 35 κόμικ χαρακτήρες, 15 κινηματογραφικές μεταφορές,  3 τηλεοπτικές και 8 video game με πρωταγωνιστές κόμικ χαρακτήρες. Δημιουργήσαμε για εσάς 14 Top 5 ποικίλης θεματολογίας και 2 vs άρθρα. Γράψαμε 15 reviews και 7 comixολογίες. 

Προσπαθήσαμε να προάγουμε την κουλτούρα της 9 τέχνης μιλώντας για την Read comics in public day και για την έκθεση της comicdom com Athens, ενώ παράλληλα είχαμε την χαρά να δημοσιεύσουμε σχέδια 4 νέων Ελλήνων σχεδιαστών.  Σχεδιάσαμε για εσάς 9 δικά μας κόμικ καρέ και είχαμε την τιμή να μιλήσουμε για κόμικς με άλλο ένα πολύ αξιόλογο blog ίδιας θεματολογίας. Thank u  Comic Trades.  

Eυχαριστούμε και όλους τους φίλους μας από το twitter για τα follow αλλά και  τους φίλους από το facebook για τα Like που έκαναν στην σελίδα μας και σχολίασαν τα post μας. Μπορείτε by the way να μας βρείτε στο fb, πατώντας εδώ

Για να το γιορτάσουμε , αποφασίσαμε να τυπώσουμε τα δικά μας μπλουζάκια. Σχεδιάσαμε λοιπόν για εσάς 13 διαφορετικά σχέδια που φέρουν το logo μας και φυσικά  αποτελούν αναφορά στην κοινή μας μεγάλη αγάπη.... τα κόμικς. Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω. 

 Βγαίνουν σε 3 διαφορετικά μεγέθη (S,M,L) και σε τρία διαφορετικά χρώματα το καθένα. Είναι ψηφιακές εκτυπώσεις και όχι σιδερότυπα ενώ η υφή τους είναι βαμβακερή. Σκοπός μας είναι να μεγαλώσουμε την παρέα μας και όχι τα φράγκα  για αυτό και το κόστος τους είναι 10 ευρώ το καθένα. Όσο τα παίρνουμε τόσο σας τα δίνουμε.

Μπορείτε να τα παραγγείλετε στέλνοντας μας ένα email στο cisforcomics@gmail.com ή στέλνοντας μας μήνυμα στο inbox στην σελίδα του Facebook.

























Εκ μέρους όλης της ομάδας του C is For Comics και πάλι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για την αγάπη που μας έχετε δείξει. Μακάρι  η παρέα μας αυτό τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας μας,  να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Χρόνια πολλά   C is For Comics

3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά κύριοι!

    Παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τις αναρτήσεις και είναι όλες τους πρωτότυπες και πολύ ενδιαφέρουσες!

    (Καλά αυτή, δε, με το Top 5 με τους πιο... "περίεργους" ήρωες που έβγαλε η Marvel είναι σχεδόν κωμωδία!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Velle :) Καλώς ήρθες στην παρέα του C is for Comics :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re sovara twra, ta thelw ola !!! Alla den exw tosa lefta :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή