Malfuction

System Overload. Malfunction. Χρόνος μηδενικός. Error. Πίεση. Kάθε μορφής. Και πάλι Error. Malfuction...Malfuction....Malfuction.... Όταν το μυαλό αρρωσταίνει και φτιάχνει τους δικούς του κανόνες.

Ο Γιάννης Αλεξιάδης, ένας νέος Έλληνας ταλαντούχος δημιουργός σχεδίασε για το   C Is For Comics,  ένα ολοσέλιδο που εμπνεύστηκε έχοντας στο νου του ταινίες του David Lynch και τα περίεγα φώτα που χρωματίζουν την αισθητική της εικόνας του.  

  Όπως ο ίδιος λέει : Malfuction = Όλα αυτά τα φροϋδικά μπλά  μπλά  περί απολαύσεως και ηδονής στις ιδιωτικές στιγμές  που βιώνουμε όλοι μας . Τα κοινωνικά πλαίσια που προγραμματίζουν τους ανθρώπους, και η συνεχή εσωτερική μάχη με ένα νοητό χρονικό διάγραμμα  που , ας μην γελιόμαστε, μας προκαλεί άγχος, νευρωτικές τάσεις . Μια παλινδρόμηση μεταξύ δημόσιας ευθύνης και ιδιωτικής απόλαυσης.

 Στο παρελθόν έχουμε ξαναδημοσιεύσει σχέδια του Γιάννη. Μπορείτε να τα δείτε πατώντας Εδώ 

Ο Γιάννης πραγματικά είναι ένας από τους νέους ανθρώπους που δεν σταματά να σκέφτεται. Να  φιλτράρει τα  εξωτερικά δεδομένα που δέχεται  μέσα από το προσωπικό καλλιτεχνικό του  ''φίλτρο ''  και να τα εκφράζει αναπλάθοντας τα,  και όχι αναμασώντας τα. Διατηρεί την ουσία τους αλλά τους δίνει μια νέα πνοή, προσεγγίζοντας  τα από μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία.  

Να ευχηθούμε στον Γιάννη να είναι πάντα τόσο παραγωγικός και πολυπράγμων και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια, ειδικότερα ότι αφορά το εξωτερικό.

Το C is For Comics θα στηρίζει πάντα την προσπάθεια του.

Αν πιάνει το χέρι σας που λένε και έχετε δικά σας σχέδια που θα θέλατε να παρουσιάσετε μπορείτε να μας  τα στείλετε στο  cisforcomics@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου